Avoimet työpaikat

Rakennustietosäätiö työnantajana

Ammattitaidon kehittäminen
Tuemme henkilökunnan ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä sekä järjestämme valmennusta ja koulutusta tarpeiden ja halukkuuden mukaan.

Työssä viihtyminen
Työhyvinvointisuunnitelmamme määrittää toimenpiteet koulutukselle, liikunnalle, kehityskeskusteluille, esimiestyölle, työhyvinvoinnille ja työterveyshuollolle. Sitä noudattamalla vahvistamme työssä viihtymistä, henkilökunnan työssä jaksamista ja omaehtoisen työkyvyn ylläpitämistä.

Tasa-arvon noudattaminen
Rakennustietosäätiöllä on tasa-arvosuunnitelma. Annamme henkilöstölle yhtäläisen mahdollisuuden työssä onnistumiseen ja kehittymiseen sekä uralla etenemiseen. Päivittäisissä toiminnoissa ja päätöksenteossa pyrimme huomioimaan kaikkien henkilöiden tasa-arvoisen kohtelun.

Työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen

Pyrimme helpottamaan työn ja perhe-elämän yhteensovittamista erilaisia varahenkilöjärjestelmiä, etätyö- ja osa-aikamahdollisuuksia kehittämällä.

Haemme tutkimusjohtajaa

Tule meille innovaatiotoiminnan TUTKIMUSJOHTAJAKSI edistämään korkealaatuisen, kestävän ja hyvinvointia edistävän rakennetun ympäristön toteutumista.

Rakennustietosäätiön innovaatiotoiminnan tutkimusjohtajana tehtävänäsi on ylläpitää tilannekuvaa rakennetun ympäristön muutostekijöistä ja megatrendeistä ja siten luoda edellytyksiä Rakennustiedon uusien tietotuotteiden ja –palveluiden kehittämiselle. Tarjoamme sinulle harvinaislaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa rakennetun ympäristön tulevaisuuteen.

Haku alkaa 3. toukokuuta 2021 ja päättyy 27. toukokuuta 2021, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi:
Vakituinen

LUE LISÄÄ JA HAE TYÖPAIKKAA